Giveaway by kak ain & snow
Saturday, 2 March 2013 | 10:25 pm | 1 comments

#STICKY POST UNTIL 8TH APRIL 2013#


klik banner untuk join


Sebab ween mesti menang hadiah-hadiah dalam giveaway ni ialah .............. 


Selama ween join contest/giveaway ni, ween tak pernah lagi jadi pemenang bertuah :/ betul lah, takde tipu. Kalau ade pun, sekali je. Tu pun menang topup. Kalau yang ween join ada hadiah gempak-gempak, memang tak pernah bertuah *muka kesian* takpe lah dah takde rezeki kan. Yang penting ween cuba nasib mana tahu lepas ni rezeki melimpah ruah. Sebab kedua ween dah ikut semua syarat. Ohyeah pasal hadiah pulak ye. Tudung 2 tone tu pun peberet ween jugak haa. Lagi satu sebab ween kena menang ialah ween memang gilakan teddy bear. Memang suka sangattttttttttttttttttttttt tau :D and korean keychain tu lahai kpoppers mana lah yang taknak kan. Lastly hadiah misteri tu macam best je sebab ween suka surprise! ^^ Hope ada rezeki kali ni hihi InShaaAllah. Korang nak join? Jomlah meriahkan lagi giveaway ni. Lai lai. Cepat!


Adios.